Tags

, , ,

Warme Winterdagen
De Warme Winterdagen van Bibliotheek Assen staan weer voor de deur!

Doe jij op dinsdag 29 of woensdag 30 november ook mee aan allerlei creatieve workshops? Deze workshops zijn voor leden en niet-leden van Bibliotheek Assen en worden gehouden in De Nieuwe Kolk. En… ook dit jaar zijn Johan en ik er weer bij.

Onze workshop
boekenleggerVorig jaar legden we onze passie voor schrijven in de interactieve workshop Kerstwens schrijven. Momenteel werken we met diezelfde passie aan onze nieuwste workshop: Creatief denken. De deelnemers gaan ontdekken hoe creatief zij denken en wat zij daarmee kunnen bereiken.
Onze workshop is een aanzet tot originele teksten. Dit kan een verhaal zijn, maar ook een brief of een blog.

De workshop Creatief denken is bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in taal of nieuwsgierig is naar de ongekende mogelijkheden van creatief denken.

Presentje
Natuurlijk bedanken we ook dit jaar elke bezoeker met een presentje. Als dank voor je komst ontvang je op een van de Warme Winterdagen een boekenlegger van De Schrijflantaarn.

Deelname
Op de website van Bibliotheek Assen tref je de aanvangstijden en de wijze deelname workshops aan. Klik op deze link Ook staan daar de overige workshops op de Warme Winterdagen vermeld.

We hopen je op 29 of 30 november te zien! Graag tot dan.

Johan en Joanne