Tags

, , , ,

simplicity-1932331_1920Een boek uitgeven is een tijdrovend traject. Wat waren Johan en ik dan ook blij dat we kort na de laatste punt uit de roman Witter Zwart op vakantie gingen. Twaalf dagen lang hebben we geluierd op de stranden van Kreta. Twaalf dagen geen internet, geen overleg over verhaallijnen en geen rinkelende telefoons. De zon brandde op onze huid; nieuwe brandstof om onszelf op te laden voor onze vervolgstappen om onze droom te leven.

Vervolgstappen droom

luggage-1081872_1920Vrijdagavond stonden we met een koffer vol wasgoed weer aan onze vertrouwde voordeur. We gunden ons nog een dag rust om daarna weer op volle toeren aan onze droom te werken: een eigen uitgeverij om aanstormend talent te helpen en te inspireren bij hun schrijfproces. Hoe bereik je die schrijftalenten? Juist, via het internet. We zijn ijverig aan de slag gegaan met het bouwen van een nieuwe website. En hier is het resultaat: https://www.qualibri.nl/

Wanneer je een kijkje neemt op deze site ontdek je dat de naam van ons schrijfatelier De Koningsheerd is gewijzigd in QuaLibri Schrijfschool. Het uitzwaaien van een vertrouwde naam voelt nog een beetje onwerkelijk, maar de tevredenheid overheerst om onze activiteiten van de uitgeverij en schrijfschool nu onder één dak te hebben.

Een ding blijft onveranderd: De Schrijflantaarn blijft op het vertrouwde adres! We hopen je hier nog vaak te mogen begroeten en wellicht tot ziens op de website van QuaLibri waar je onder andere je manuscript aan ons kunt aanbieden of je verhaal kunt insturen voor een schrijfwedstrijd (in 2018).

Zonnige herfstgroet,

Johan en Joanne