Tags

, , ,

win WZWinactie

Maak drie weken lang kans op het winnen van een exemplaar van de historische roman Witter Zwart!

Op maandag 30 oktober is Witter Zwart verkrijgbaar bij alle boekhandels, Bol.com en bij QuaLibri uitgeverij (in de webshop). In de aanloop naar de publicatiedatum geeft QuaLibri uitgeverij elke week een exemplaar van deze historische roman weg.

Wat moet je doen om kans te maken op Witter Zwart?

De komende drie weken plaatst QuaLibri uitgeverij elke woensdagavond op hun site (in de rubriek Winactie) een literaire vraag. Door in het reactieveld onder de vraag het antwoord daarop te plaatsen, doe je mee aan de winactie. Overigens wordt je e-mailadres niet op die site getoond.

Elke vrijdagavond verloot QuaLibri onder de goede inzendingen een exemplaar van Witter Zwart. Op die avond wordt ook de winnaar op https://www.qualibri.nl bekendgemaakt. Het verloop van de verloting wordt in een filmpje getoond.

Wanneer je als winnaar uit ‘de hoed’ komt, neemt QuaLibri via je e-mailadres contact met je op voor je adresgegevens. De winnaars ontvangen de roman Witter Zwart zo snel mogelijk na de bekendmaking van de uitslag. Lees jij straks Witter Zwart nog voordat die in de winkels ligt?

Alvast heel veel succes gewenst!