Tags

, ,

Winactie Witter Zwart – week 2

siteWZVorige week won Yvonne Oomen Muurmans de debuutroman van Johan van den Ende. QuaLibri uitgeverij feliciteert Yvonne van harte met haar gewonnen prijs!

Ben jij misschien de volgende winnaar van de historische roman Witter Zwart? Doe dan mee aan de winactie van deze week. Wie weet heb jij volgende week Witter Zwart in huis, nog voordat deze roman op maandag 30 oktober in de winkels ligt.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig. Beantwoord een vraag en plaats je antwoord uiterlijk vrijdag 20 oktober om 13.00 uur op de site van QuaLibri (in het reactieveld). Klik op deze link om rechtstreeks naar de winactie te gaan.
Je e-mailadres wordt overigens niet op die site gepubliceerd. Onder de juiste inzenders verloot QuaLibri uitgeverij een exemplaar van Witter Zwart. Net als vorige week tonen we op deze site de verloting op vrijdagavond (in een filmpje).

Vraag

De roman Witter Zwart heeft een eigen website en is sinds vandaag vernieuwd! Op deze site in woord, beeld en geluid staat onder andere een leesfragment én de orangerie van de villa La Perla Bianca uit Witter Zwart. Zet je geluidboxen aan om door de ramen van de orangerie de vogeltjes te horen fluiten.
In de orangerie is een aantal muziekstukken te beluisteren, waaronder een paar uit Witter Zwart. Boven de piano in de orangerie staat de naam van een muziekstuk.
De vraag luidt: wie is de componist van dit muziekstuk?

Bezoek gauw de website http://www.witterzwart.nl en ga naar de pagina ‘villa La Perla Bianca”, je komt in de orangerie door op het wegwijzerbordje te klikken. (Deze site is helaas niet beschikbaar voor Android).

We wensen je veel kijk- en luisterplezier op de vernieuwde website van Witter Zwart. En, heel veel succes bij deze winactie!