Tags

, , ,

We pakken uit!

balloons-693746_1920Nog een paar dagen en dan is Witter Zwart verkrijgbaar bij alle boekhandels, bol.com en in de webshop van QuaLibri.nl Dat is een feestelijk moment en daarom pakken we in deze laatste winweek flink uit! Deze week verloten we maar liefst maximaal vier gesigneerde exemplaren van Witter Zwart.

Per 10 juiste inzendingen verloten we een gesigneerd exemplaar van Witter Zwart (10-19 inzendingen: 1 boek, 20-29 inzendingen: 2 boeken, 30-39 inzendingen: 3 boeken en bij 40 inzendingen of meer: 4 boeken).

Hoe meer inzendingen hoe meer kans je maakt!

Wanneer er 40 juiste inzendingen (of meer) zijn geplaatst, maak je met je juiste antwoord op de vraag vier keer kans op Witter Zwart. Je mag, net als bij de vorige winacties, één antwoord insturen. Vergroot ook je kans en doe mee!

Meedoen
Plaats je antwoord op de vraag op qualibri.nl/winactie uiterlijk vrijdag 27 oktober om 13.00 uur in het reactieveld (je e-mailadres wordt niet op die site getoond).

Vraag
Wanneer je op de homepage van www.witterzwart.nl niet op ‘Klik hier’ (voor de volgende pagina) klikt, ontdek je twee ‘geheime’ brieven. Deze brieven zijn van de joodse violiste Ester Tandori en van de SS-officier Marco Sebastini Corletti. In de brief van 28 februari 1944 geeft het hoofdpersonage Marco antwoord op de vragen van Ester. Zo vergelijkt hij der Führer met een personage uit het Zwanenmeer. Wat is de naam van dat personage?

Uitslag
Op vrijdagavond 27 oktober maken we op de site van QuaLibri de winnaars bekend (in een filmpje). Wanneer je een winnaar bent, heb je volgende week een gesigneerd exemplaar van Witter Zwart in huis!

Heel veel succes!