Tags

, , ,

De schrijfwedstrijd Pennen met mosterd is geopend!

In mijn interview met uitgeverij Ambilicious en auteur Leonardo Pisano las je de introductie van de herziene en uitgebreide versie Mosterd voor de maaltijd 2.0.
Ter gelegenheid van de lancering van dit dialogenboek op 25 november 2018 organiseert MvdM_3DAmbilicious samen met Leonardo Pisano de dialoogschrijfwedstrijd: Pennen met mosterd.

Het is zover!

De organisatoren hebben het wedstrijdreglement opgesteld en een nieuw e-mailadres geopend voor de inzending van jouw dialoog.
De schrijfwedstrijd Pennen met Mosterd is laagdrempelig gehouden om ook beginnende schrijvers uit te dagen een dialoogscène in te sturen. Deelname is kosteloos.

Hoe kun je meedoen?

Lees vóór het schrijven en inzending van je dialoog aandachtig de acceptatie-criteria én het wedstrijdreglement op de site van Ambilicious. Je treft op hun site ook informatie aan over de publicatie van de beste dialogen in de bundel Pennen met mosterd, de te winnen prijzen en de voltallige jury.

Wanneer je volkomen tevreden bent over je dialoog, stuur die dan naar pennenmetmosterd@ambilicious.nl

Je kunt je dialoog inzenden van 16 augustus t/m 15 oktober in een Word- of PDF-bestand. Zet je naam alleen in je e-mailbericht en niet in het bestand, omdat de juryleden alleen anonieme dialogen beoordelen.

Tips & Trucs dialogen

Vind je het schrijven van een krachtige dialoog nog lastig of loop je op een bepaald punt vast? Geen nood! Gedurende de looptijd van de wedstrijd bespreekt Leonardo Pisano in een serie van acht blogs de meest voorkomende kritiekpunten en tekortkomingen van dialogen, alsook tips en trucs om die te verhelpen. Deze blogs verschijnen bij toerbeurt op een andere schrijverssite. Het eerste deel “De personages praten niet als echte mensen (1)” verschijnt op https://confrontaal.wordpress.com in week 34. Volg de blogs om je dialogen nóg beter te maken!

Er zijn veel prijzen te winnen, zoals een schrijfles bij onze uitgeverij Qualibri. Alle prijzen worden uitgereikt tijdens de lancering van Mosterd voor de maaltijd 2.0 in Abraham’s Mosterdfabriek & Restaurant op 25 november 2018.
Op diezelfde dag lanceert uitgeverij Ambilicious ook de bundel Pennen met mosterd. Staat jouw dialoog straks in deze bundel?

Ik wens je veel succes!