In de schijnwerper

In de schijnwerper is een galerij van winnende inzendingen op een van de schrijfwedstrijden van De Schrijflantaarn. In deze galerij staan de schrijvers die met hun winnende verhaal, gedicht of zin een plek in de spotlights verdienen.

Wil jij ook als schrijver in de schijnwerpers staan? Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan een van de schrijfwedstrijden van De Schrijflantaarn. Naast een prominente plek in deze galerij, ontvangen winnende inzendingen een uitgebreid juryrapport.

Wanneer je geen schrijftip of een schrijfwedstrijd van De Schrijflantaarn wilt missen, volg dan vandaag nog deze site. Je ontvangt dan een aankondiging van elke nieuwe blog in je mailbox.

space-1212428_1920-2

Hieronder staan in de schijnwerpers de schrijvers met hun winnende verhaal, gedicht of zin. Klik op de link om hun werk te lezen.

Martien TempelmanWinnaar kerstzin

  • Martien blogt sindsdien hij met de VUT is gegaan. Volgens hem is er bijna elke dag wel iets te vertellen en/of te laten zien. Dit deelt hij op zijn website mtempelman.nl

 

Alice Huiberts – winnaar klankgedicht 00000000001100_y0nbvnqhmqb0pk1ygzhyskkwdkxbcfqzdgdfq6j91

  • Alice Huiberts heeft een aantal jaar geleden de cursus ‘creatief schrijven’ gevolgd en is daarna niet meer gestopt met schrijven. Ze schrijft gedichten en korte verhalen, voornamelijk die van 120 woorden. Om te oefenen met bloggen probeert ze wekelijks een #phot (Foto op dinsdag) of een #wot (woord op donderdag) te schrijven. Ze vond het een hele eer dat haar gedicht ‘hemels’ is gepubliceerd in de vorige winteruitgave van Stichting Poesia. En nu, hier in de schijnwerper te staan, vindt ze ook heel bijzonder!

Lees meer over Alice op  alicehuiberts.wordpress.com